Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Λέει…αντίο ο Σερμαντίνι!!

Παρελθόν για τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, καθώς στη συζήτηση που έγινε για την ανανέωση του συμβολαίου του, οι απαιτήσεις του κρίθηκαν υπερβολικές.

Λέει…αντίο ο Σερμαντίνι
Ο Γεωργιανός σέντερ που αποκτήθηκε φέτος ως ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μεσούσης της περιόδου, ήταν στο πλάνο του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Γιώργου Μπαρτζώκα για τη νέα σεζόν –ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τον Χάινς- αρκεί οι απαιτήσεις του να ήταν φυσιολογικές για τον ρόλο του στην ομάδα. Ο Σερμαντίνι, που βοήθησε αρκετά στο Final Four του Λονδίνου για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, αλλά γενικότερα δεν έκανε αισθητή την παρουσία του, ζήτησε τον…ουρανό με τα άστρα για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και θεωρείται πλέον παρελθόν για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Γαύρος», στο ραντεβού που είχαν οι διοικούντες την ΚΑΕ με τον εκπρόσωπο του παίκτη, δεν πίστευαν στα αυτιά τους, καθώς οι απαιτήσεις του Γεωργιανού ανέρχονται στις 800 χιλιάδες δολάρια τον χρόνο, 200 δηλαδή λιγότερες απ’ ότι έχει προτείνει ο Ολυμπιακός στον βασικό του σέντερ, Κάιλ Χάινς! Με αυτά τα δεδομένα όπως ήταν φυσικό οι «ερυθρόλευκοι» δεν συζητούν καν την παραμονή του Σερμαντίνι που τίθεται ουσιαστικά μόνος του εκτός ομάδας.

Πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα στραφεί σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση της φροντ λάιν, πάντα σε συνάρτηση με το τι θα γίνει με τον Χάινς. Μαυροκεφαλίδης, Ντάνστον, Λαουάλ είναι τα βασικά ονόματα στη λίστα. Η αρνητική αυτή εξέλιξη με τον Σερμαντίνι πάντως, σημάνει αυτόματα –πιθανότατα- την παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή και τη νέα σεζόν, αφού πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να κρατήσει έναν εκ των δύο στο ρόστερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: