Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τους "χορεύει" στο ταψί και στο Καζάν-ι!!

Αφού σας ρίξαμε τη "βόμβα" για το μέλλον του Λάσμε, διαβάστε για το πώς "ψήνεται" η έμμεση ανταλλαγή και γιατί το σήριαλ με τον Γκαμπονέζο έχει πολλά επεισόδια ακόμα... Ο "Sdog Pick n Scroll" θα σας τα πει όλα, χαρτί και καλαμάρι!
Για να κάνουμε τη σούμα λοιπόν και να μπορέσουμε να ξεκαθαρίσουμε πως εχουν τα πράγματα...
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ρώτησε και ρωτήθηκε για τον Λάσμε και έμεινε εκει γιατί εχει προτεραιότητα τον Χάινς ο οποίος δύσκολα δεν θα παει Μόσχα...
Ο Παναθηναϊκός έβγαλε προς τα έξω οτι απέσυρε την προσφοραά γιατί είδε πως ο Γκαμπονέζος... κάνει νερά και ήθελε να τον πιέσει. Όμως αυτός δεν εχει αρνηθεί!!
Απλά κάνει τον... Κινέζο! Ξέρει πως μπορεί να βρει προσφορές και δεν θέλει να απαντήσει υπό πίεση χρόνου. Καλά έκανε ο Παναθηναϊκός και καλά κάνει και ο παίκτης...
Την πιο καλή πρόταση ο Λάσμε την εχει αυτή τη στιγμή από Καζάν! Αλλά δεν βιάζεται να πάρει την προσφορά. Σύμμαχος οτι η σύζυγος ειναι Ρωσίδα, αλλά αυτό δεν είναι πρωτεύον.
Εδώ κρύβεται η έμμεση ανταλλαγή που σας λέγαμε χτες! Γιατί στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως ο Ίαν Βουγιούκας με χαρά θα την έκανε απο το Καζάν και θα τον ήθελαν πίσω!
Όμως ειναι δύσκολο γιατί ο Έλληνας σέντερ εχει συμβόλαιο και δεν πρόκειται να παραιτηθεί, αλλά και γιατί ο κόουτς Τρινκέρι τον υπολογίζει.
Δύσκολο λοιπόν, αλλά ίσως να γίνει... Απο εκει και πέρα ο Λάσμε δεν αρνείται στην Καζάν, αλλά ούτε στον ΠΑΟ, ο οποίος δεν εχει λόγο να ανεβεί άλλο...
ΜΟΝΗ περίπτωση να ανέβει ο Παναθηναϊκός είναι αν ο Λάσμε πλησιάζει στον Ολυμπιακό!
Ο Παναθηναϊκός δεν εχει κλείσει οριστικά την πόρτα στον Λάσμε(βλεπε και σημερινό πρωτοσέλιδο της Πράσινης) αλλά τηρεί σκληρή στάση.
Στάση που με εμπλοκή Ολυμπιακού μπορεί να αλλάξει και να πάμε για σίριαλ όπου ο Λάσμε σιγουρα δε θα βγει χαμένος...
Τέλος, ο Γκαμπονέζος θέλει να ακούσει τη Μπαρτσελόνα που ψαχνει για αντικαταστάτη του Τζαουάι. Ο ατζεντης θέλει και τους Καταλανους στο ίδιο τραπεζι!
Για να δούμε...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: