Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Θα πουν ναι άλλα αστέρια!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος συνεχίζει να σχολιάζει μέσα από το blog του στο gazzetta τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, σε σχέση και με τον Ολυμπιακό. 
ΜΕ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησα μέσα από το gazzetta την παρουσίαση του Στέφενς από τον Ιβάν Σαββίδη, καθότι ο ΠΑΟΚ θεωρείται αυτή την στιγμή εν δυνάμει ανταγωνιστής του Ολυμπιακού-άλλωστε ο ιδιοκτήτης του ήταν ξεκάθαρος ότι θέλει του χρόνου το πρωτάθλημα.
Ήταν μία παρουσίαση που μάλλον εξελίχθηκε σε πρες κόνφερανς του Σαββίδη, αφού αν κατάλαβα καλά ο Ολλανδός προπονητής μίλησε ελάχιστα, σε σχέση με τον πρόεδρο του συλλόγου, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον κάνοντας δηλώσεις για δύο ώρες. Επίσης, αν αντιλήφθηκα σωστά, αυτό που εμμέσως πλην σαφώς «είπε» ο πρόεδρος στον προπονητή, είναι ότι αν δεν πάρει το πρωτάθλημα του χρόνου, θα τον διώξει!
Γενικά, έχει ενδιαφέρον ο Σαββίδης, γιατί μοιάζει ειλικρινής σε αρκετές από τις τοποθετήσεις του. Μάλιστα, μίλησε και για μεταγραφές με διευθύνσεις και ονόματα, κάτι που δεν συνηθίζουν οι πρόεδροι. Το καλό, για όσους ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, μετά από αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη Τύπου είναι ότι θα πρέπει να περιμένουμε θεαματική ενίσχυση από πλευράς ΠΑΟΚ.
Από την στιγμή που ο ίδιος ο Σαββίδης δηλώνει φόρα παρτίδα ότι μίλησε για να φέρει εδώ αστέρια όπως ο Μπερμπάτοφ κι ο Ντρογκμπά και πρόσφερε 6,5 εκ. Ευρώ στο Ροναλντίνιο (εδώ δεν κατάλαβα αν εννοούσε το χρόνο η, π.χ. για διετές η, τριετές συμβόλαιο), αυτό σημαίνει ότι και η οικονομική δυνατότητα υπάρχει, αλλά και η διάθεση για να δοθούν πολλά χρήματα προς ενίσχυση του ΠΑΟΚ, ώστε ακριβώς να πάρει τον τίτλο.
Άρα, αφού δεν δέχθηκαν αυτοί οι παίκτες να έρθουν στην Ελλάδα, αυτό σημαίνει ότι και τα λεφτά υπάρχουν και η διάθεση υπάρχει για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ άλλα αστέρια, που θα δεχθούν να έρθουν στην Ελλάδα, προκειμένου να διεκδικήσει τους τίτλους από τον Ολυμπιακό. Έτσι δεν είναι; Δε θα μείνει σε Ινίγο Λόπεζ, Τζιόλη, Μιγκέλ Βίτορ κλπ, κλπ.
Και θα έχει γενικά ενδιαφέρον κάτι τέτοιο, εφόσον γίνει, ιδιαίτερα αν βγει αληθινός ο Ποικιλίδης, που δήλωσε ότι, «ο Ολυμπιακός περιμένει να δει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ κι ανάλογα θα κινηθεί κι αυτός».
Παρεμπιπτόντως, μετά και τη σημερινή συνέντευξη, αποδεικνύεται πως είναι από δύσκολο έως απίθανο να μιλήσει κάποιος από τον ΠΑΟΚ, από τον ιδιοκτήτη έως κάποιον συνεργάτη του, χωρίς να μνημονεύσει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Πάντοτε, θα υπάρχει ο Ολυμπιακός όταν μιλάνε στον ΠΑΟΚ...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: