Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η τσέπη πονάει…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει μέσω του sport-fm.gr δίκιο, αλλά και άδικο στην ΕΠΟ για το νέο κανονισμό που πάει να περάσει στο ποδόσφαιρο.

Η τσέπη πονάει…
• Έχω την αίσθηση ότι καλώς η ΕΠΟ κοιτάζει να βάλει κανονισμούς, βάσει των οποίων θα επιβάλλονται πολύ πιο σκληρές ποινές σε όσους συλλόγους δυσφημούν το ποδόσφαιρο με δηλώσεις ανθρώπων τους. Γιατί π.χ. αυτό το πράγμα με τις δηλώσεις από τους ιδιοκτήτες του Αστέρα μετά τον τελικό του κυπέλλου και την… «ποινή» των 3.000 ευρώ που τους επιβλήθηκε, ξεπερνάει κάποια υποτιθέμενα ανεκτά όρια.

• Πρέπει, δηλαδή, να μπει ένα μέτρο στις εντελώς εκτός ορίων δηλώσεις, που τελικά πραγματικά πυροβολούν το ίδιο το ποδόσφαιρο, από τους ίδιους τους ανθρώπους του-και εξυπακούεται πως δεν εννοώ τους ιδιοκτήτες του Αστέρα, αλλά όλους που κινούνται σε τέτοια μήκη κύματος. Σαν παράδειγμα το έφερα-και να σημειώσω ότι πρόκειται για παράγοντες που έχουν κάνει επενδύσεις στο ποδόσφαιρο της Αρκαδίας, κάτι που οφείλουμε να το σεβόμαστε.

• Από εκεί και πέρα, ωστόσο, θεωρώ πως στην ΕΠΟ το παρατράβηξαν το πράγμα. Δεν είναι δυνατόν να τιμωρούνται δηλώσεις κατά της διαιτησίας με αφαίρεση βαθμών!!! Διότι έτσι πολύ απλά αλλοιώνεται ο πίνακας της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται στα γήπεδα κι όχι στα γραφεία των αθλητικών δικαστών. Το να αφαιρούνται βαθμοί σε μία ομάδα, γιατί οι οπαδοί της μπήκαν μέσα και διέκοψαν ένα αγώνα, είναι άλλο θέμα-παγκοσμίως έτσι γίνεται. Αλλά αφαίρεση βαθμών για…δηλώσεις εναντίον της ΕΠΟ η, της ΚΕΔ;…Τραβηγμένο ρε παιδιά.

• Θέλεις να τσούξεις αυτόν που δυσφημεί το ποδόσφαιρο; Βαριά καμπάνα σε οικονομικό επίπεδο. Εκεί τσούζει. Η τσέπη πονάει. Τους πάντες. Δεν υπάρχει κανένας που να θέλει να πληρώνει, ειδικά την σήμερον ημέρα. Βάλε πρόστιμα αβέρτα. Από 30 χιλ., έως 50 χιλ. και μετά 100 χιλ. Ευρώ και σου λέω εγώ πως κόβονται οι «εκτός ορίων» δηλώσεις.

• Κι αφήστε το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο και τους πίνακες της βαθμολογίας να διαμορφώνονται στο γρασίδι κι όχι στα γραφεία… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: