Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Συμφωνία με Γιούρκα, φεύγει ο Κοτσόλης!!

Σε προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιούρκα Σεϊταρίδη φέρεται να έφτασε ο Παναθηναϊκός, την ίδια στιγμή που δύσκολα θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» ο Στέφανος Κοτσόλης.

Συμφωνία με Γιούρκα, φεύγει ο Κοτσόλης
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», τα βρήκε σε όλα και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο.

Ο Έλληνας μπακ είχε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι και ο Γιάννης Αναστασίου βλέπει στο πρόσωπό του τον ηγέτη της «πράσινης» άμυνας.

Αντίθετα, θεωρείται πολύ δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα ο Στέφανος Κοτσόλης, με τον οποίο υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείεται το να συμβεί οτιδήποτε στην περίπτωσή του, αφού η κατάσταση με τους τερματοφύλακες είναι ρευστή.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί κάποιος «πράσινος» γκολκίπερ, με τον Καπίνο που αγωνίζεται στην Εθνική Νέων στο Παγκόσμιο Κύπελλο, να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα και για τον Κοτσόλη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: