Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ώρα για εργομετρικά!!

Έφτασε η ώρα να ξεκινήσουν τα βάσανα στον Άρη, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ώρα για εργομετρικά
Ήτοι, οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν να υποβάλλονται την Τρίτη κατά γκρουπ σε εργομετρικές εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του Γιάννη Χατζηνικολάου και του συνεργάτη του, Δημήτρη Μπουγιουκλή, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται την Πέμπτη.

Την ίδια μέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως διευθυντής αγωνιστικού τμήματος αναλαμβάνει ο παλαίμαχος μέσος, Κώστας Δράμπης, ενώ ο Κώστας Οικονομίδης θα αναλάβει υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κώστας Δράμπης (αγωνίστηκε στον ΑΡΗ από το 1971 μέχρι το 1981), αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή αγωνιστικού στην επαγγελματική ομάδα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο –επίσης- παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κώστας Οικονομίδης (αγωνίστηκε στον ΑΡΗ από το 1984 μέχρι το 1991), θα είναι ο νέος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δηλαδή των ομάδων Κ-20 και Κ-17».

Τέλος, με νέα ανακοίνωση, έγινε γνωστό πως η παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: