Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η δήλωση Στέφενς μετά την πρώτη προπόνηση!!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η πρώτη επαφή των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου με τον Χουμπ Στέφενς και τους συνεργάτες του δεν έκρυβε κάποια έκπληξη. Η πρώτη προπόνηση περιελάμβανε όπως ήταν φυσικό πρόγραμμα προσαρμογής σε χαμηλούς ρυθμούς καθώς όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας:

“Θέλουμε να εντάξουμε προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές στους αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς προέρχονται από αποχή τριών εβδομάδων και αυτές τις μέρες επίσης περνούν επίπονους εργομετρικούς ελέγχους. Οπότε μετά την πρώτη μας γνωριμία, θέλαμε απλά να τους επαναφέρουμε την αίσθηση της μπάλας".

Παράλληλα, από την ΠΑΕ έγινε ενημέρωση για την πρώτη προπόνηση:

"Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο, με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν, με΄τα το τέλος των περσινών αγωνιστικών υποχρεώσεων τους, για πρώτη φορά στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας. Ο Huub Stevens και οι συνεργάτες του, στους οποίους συγκαταλέγεται, πλέον, και ο Γιώργος Γεωργιάδης καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στις υποχρεώσεις της νέας σεζόν και γνωρίστηκαν μαζί τους.

Στην προπόνηση συμμετέχουν και οι νεαροί Qose, Σαββίδης, Κουλούρης, Ποζατζίδης, Πόζογλου, καθώς και οι Τζανδάρης, Kartal που επέστρεψαν από δανεισμό. Απουσιάζουν οι: Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Τζιόλης, Kace, Lazar, Itandje, οι οποίοι εξασφάλισαν λίγες μέρες παραπάνω άδεια, λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες, ενώ οι Κωνσταντινίδης-Πέλκας ακόμη έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Στις προπονήσεις δοκιμάζεται και ο Ελληνικής καταγωγής Panaiotis Khartyadi, 20 ετών αριστερός εξτρέμ που αγωνιζόταν στην β´ ομάδα της Lokomotiv Moscow.

Και αύριο θα διεξαχθεί μία απογευματινή προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, ενώ το πρωί θα περάσει το δεύτερο γκρουπ από εργομετρικό έλεγχο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: