Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τζιόλης στο Metropolis: «Θέλω να πανηγυρίσω τίτλο με τον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Τζιόλης.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του διεθνή μέσου:

Για τα συναισθήματά του που είναι πλέον στον ΠΑΟΚ: «Αισθάνομαι όμορφα που ανήκω στον ΠΑΟΚ. Έγιναν και πέρσι κάποιες συζητήσεις για να έρθω, όμως το έδαφος δεν ήταν πρόσφορο. Φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή. Έχω πολλή όρεξη και ευελπιστώ σε μια καλή χρονιά για μένα την ομάδα. Ήταν το καλύτερο για μενα αυτη τη χρονική στιγμή. Ο ΠΑΟΚ κινείται σε άλλα επίπεδα και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σίγουρα είναι μια ελκυστική ομάδα, τα έβαλα κάτω και νομίζω οτι πήρα τη σωστή απόφαση».

Για τις εντυπώσεις που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Έχω εκλάβει τα καλύτερα, υπάρχει όρεξη από όλους γα την επόμενη σεζόν και πολλές απαιτήσεις. Ήξερα τί συμβαίνει γιατί είμαι φίλος με το Δημήτρη Σαλπιγγίδη και μου είπε για τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ομάδα. Το ήξερα απέξω και πλέον το έμαθα και από μέσα»

Για το αν είχε αμφιβολίες πριν υπογράψει: «Δεν το πολυσκέφτηκα, το προϊόν ειναι ελκυστικό. Είναι μεγάλη ευκαιρία για όλους τους παίκτες από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ προσπαθει να θέσει υψηλούς στόχους και το βρήκα ως ευκαιρία να είμαι στο πρότζεκτ της ομάδας».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις πλην του ΠΑΟΚ: «Δεν είχα άλλη πρόταση. Είχα άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο στη Μονακό, μπορούσα να περιμένω αλλά δεν υπήρχε λόγος να το κάνω. Είδα πόσο με θέλανε και το έδειξαν. Όταν βλέπεις ανθρώπους να σε θέλουν δεν γυρνάς την πλάτη».

Για το αν γνωρίζει ποιος τον επέλεξε στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω ποιος με επέλεξε, δεν είμαι ο κατάλληλος, επειδή όμως και πέρσι έκανα συζητήσεις, νομίζω ότι μεγάλο ρόλο θα έπαιξε ο Ζήσης Βρύζας».

Για τους υψηλούς στόχους που έθεσε ο Ιβάν Σαββίδης: «Είναι καλό να κοιτάς ψηλά. Στόχος μου είναι να κερδίζω και αν κερδίζεις κάθε ματς είσαι πρωταθλητής. Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος σε κάθε ματς ξεχωριστά, και αν το καταφέρουμε σίγουρα θα κάνουμε πολύ καλή χρονιά. Ο στόχος θα καθοριστεί από τη διοίκηση και πρέπει να τον ακολουθήσουμε και εμείς».

Για το νέο τεχνικό Χουμπ Στέφενς: «Είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός, σαφώς μια πολύ καλή επιλογή. Κατά τα άλλα όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο».

Για την απόρθητη Τούμπα που έθεσε ως στόχο ο Στέφενς: «Δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Η Τούμπα είχε πάντα αυτό το στοιχείο. Αν είναι δυνατή η ομάδα δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον κόσμου του ΠΑΟΚ: «Η ώθηση του κόσμου σου δίνει κάτι παραπάνω. Περιμένω πώς και πώς να παίξω στην Τούμπα και θέλω να νιώσω τα θετικά να είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ»

Για το ποιους από τους επόμενους συμπαίκτες του έχει επαφές: «Γνωρίζω τα παιδιά της Εθνικής, τον Αθανασιάδη, τον Κατσουράνη, τον Σαλπιγγίδη, με όλους έχω καλές σχέσεις. Πιο πολύ πάντως με τον Σαλπιγγίδη».

Για το μέχρι στιγμής ρόστερ της ομάδας: «Δεν σχολιάζω το ρόστερ, δεν είναι η δουλειά μου, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Για να είναι στον ΠΑΟΚ σίγουρα είναι καλοί παίκτες».

Για το τί μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ: «Θα το δείτε μέσα στο γήπεδο. Έχω να προσφέρω πολλά, όλα θα τα δείτε στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες στη θέση μου, αλλά στις μεγάλες ομάδες συμβαίνει αυτό και καλώς συμβαίνει αφού πρέπει να υπάρχει συναγωνισμός. Μόνο καλό είναι αυτό για τους παίκτες καθώς έτσι βελτιώνονται.

Για τους προσωπικούς του στόχους με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι σε μια από τις καλύτερες ηλικίες για ποδόσφαιρο, όμως έχω πάντα στόχο να βελτιώνομαι για να βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος μου, να έχω καλή απόδοση και να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για το αν πιστεύει πως η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στην Εθνική: «Δεν το ξέρω αυτό, εκεί είναι άλλος προπονητής με διαφορετκή φιλοσοφία. Είναι σίγουρα μεγάλο κεφάλαιο η Εθνική, θέλω να παίξω εκεί, όμως η ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ και θέλω να δείξω εκεί τί αξίζω»

Και τέλος ολοκλήρωσε με το μήνυμα που δίνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Χάρηκα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν είμαι καλός σε υποσχέσεις, όμως θέλω να κάνουμε μια σεζόν που θα έχω υγεία εγώ και οι συμπαίκτες μου και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο έναν τίτλο. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια ξεχωριστή χρονιά» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: