Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Παππάς: «Μπορεί να καλυφθεί το κενό του Λάσμε»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει το κενό του Στεφάν Λάσμε και να πρωταγωνιστήσει παρουσιάστηκε ο Νίκος Παππάς κατά την επίσκεψή του στο Triple Crown Basketball Camp.

Παππάς: «Μπορεί να καλυφθεί το κενό του Λάσμε»
Σημαντική μεν, αλλά όχι δυσαναπλήρωτη θεωρεί τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Στεφάν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό ο Νίκος Παππάς, όπως δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο Triple Crown Basketball Camp.

«Σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης, η απόφαση της ομάδας είναι αυτή και θεωρώ ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό του με κάποια άλλη προσθήκη που ελπίζω να είναι και ακόμα καλύτερη», τόνισε ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Παναθηναϊκού.

«Η ομάδα αυτή έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί, ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε τίτλους», πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς αν είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό απάντησε: «Κάθε παίχτης έχει έναν μάνατζερ, ο δικός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και από την στιγμή που συζήτησα με την ομάδα δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο».

Για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο είπε: «Ο Πανιώνιος θεωρώ ότι έχει καθιερωθεί ως η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα όμως δεν αγωνίζεται στην Euroleague που για μένα είναι ένα απίστευτο κίνητρο να αγωνίζεσαι σε αυτό επίπεδο και στη συγκεκριμένη διοργάνωση».

Ερωτηθείς αν αν θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς απάντησε: «Καταρχάς αγωνιζόμαστε σε διαφορετική θέση, έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και κάθε μέρα προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, αλλά είμαι πολύ καλύτερος (γέλια)».

Μιλώντας στους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο καμπ, ο 23χρονος άσος είπε: «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την ηλικία να μάθετε να παίζετε το παιχνίδι και να το αγαπήσετε. Αυτό που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά (σ.σ Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ευθύμης Ρεντζιάς) είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι πολύ περήφανος που είμαι σήμερα μαζί σας. Ξέρω ότι το σχολείο είναι ο πρώτος σας στόχος και πιστεύω ότι αν έχετε πρόγραμμα στην ζωή σας μπορείτε να είστε καλοί μαθητές και παράλληλα να έχετε χρόνο να παίζετε μπάσκετ και να προπονείστε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: