Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στέλνουν Χάινς στην ΤΣΣΚΑ!!

Την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν με αγωνία την απάντηση του Κάιλ Χάινς, οι τούρκοι και συγκεκριμένα το site «Trendbasket», κάνει λόγο για οριστική συμφωνία του Αμερικανού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στέλνουν Χάινς στην ΤΣΣΚΑ
Έχουν περάσει πέντε ημέρες από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον Κάιλ Χάινς για διετές συμβόλαιο έναντι ενός εκατομμυρίου το χρόνο και ο αγαπημένος παίκτης της «ερυθρόλευκης» εξέδρας δεν έχει απαντήσει. «Ζυγίζει» τα δεδομένα, συζητά με την οικογένεια του για το μέλλον του και η αναμενόμενη απάντησή του δεν θα αργήσει να έρθει. Την ίδια ώρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που προσφέρει συνολικά 400 χιλιάδες δολάρια περισσότερα για το ίδιο διάστημα συμβολαίου, διέψευσε το ότι ενδιαφέρεται για τον Στεφάν Λάσμε –άμεσα συνδεδεμένες οι δύο περιπτώσεις αν ίσχυε ότι η ομάδα του Βατούτιν έχει ψηλά στη λίστα τον Γκαμπονέζο σέντερ- και φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη από τον Ολυμπιακό.

Ο Χάινς δεν απαντάει στην ομολογουμένως εξαιρετική προσφορά για τα ελληνικά δεδομένα από τους πρωταθλητές Ευρώπης και πλέον όλα τα ενδεχόμενα συνηγορούν πως επόμενος σταθμός στη καριέρα του θα είναι η Μόσχα. Μάλιστα, αρκετά είναι τα ΜΜΕ που πλέον θεωρούν σίγουρη τη συμφωνία του με την ΤΣΣΚΑ. Ένα από αυτά είναι το τουρκικό Trendbasket που αργά το βράδυ της Τρίτης (25/06) ανέφερε στο tweeter του ότι η συμφωνία είναι ήδη γεγονός. Μένει πλέον να φανεί αν ισχύουν οι πληροφορίες και επιβεβαιωθούν τα «σημάδια» -τα δεδομένα αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό- που δείχνουν ότι ο Αμερικανός θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: