Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ήρθε και θα μείνει!!

Στην Αθήνα προσγειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 ο Έρικ Φάλκενμπουργκ. Ο Ολλανδός μέσος δήλωσε χαρούμενος και επιφυλάχθηκε για περισσότερα μετά τις υπογραφές.

Ήρθε και θα μείνει
Ο Έρικ Φάλκενμπουργκ προσγειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 στην Αθήνα μαζί με τον μάνατζέρ του και προβάρει ήδη τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός μέσος θα έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της ΠΑΕ κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο 25χρονος άσος θα αποκτηθεί από την Άλκμααρ που συναίνεσε στην αποδέσμευσή του παίρνοντας σαν αντάλλαγμα ένα ποσοστό μεταπώλησης και γλιτώνοντας τα τροφεία από την απόκτηση του Παντελή Χατζηδιάκου. Σήμερα θα κάνει τις απαραίτητες συζητήσεις με την ΠΑΕ και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

"Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Αθήνα, ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τελικές συζητήσεις για το συμβόλαιό μου, αλλά είμαι χαρούμενος για τη συμφωνία ανάμεσα στην Αλκμααρ και τον Παναθηναϊκό. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του κυρίου Αναστασίου", τόνισε, αρχικά.

Στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου:

Γιατί επέλεξες τον Παναθηναϊκό;

"Ο τεχνικός της ομάδας μίλησε με τον μάνατζέρ μου για εμένα κι είχα πολύ καλό προαίσθημα. Ηθελα να έρθω να δω από κοντά το κλαμπ, τις συνθήκες δουλειάς και όλα μέχρι τώρα είναι πολύ καλά".

Τι ξέρεις για τον Παναθηναϊκό;

"Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για αυτή την ομάδα".

Σε έπεισε το πρότζεκτ που σου παρουσίασε ο κόουτς;

"Ναι, μπορεί να με χρησιμοποιήσει σε διάφορες θέσεις. Πιστεύω ότι μπορώ να είμαι πολύ χρήσιμος για την ομάδα. Ευελπιστώ ότι θα υπάρχει τελική συμφωνία".

Είναι πρόκληση για σένα το να αγωνιστείς για πρώτη φορά στο εξωτερικό;
"Ναι σίγουρα ανυπομονώ πολύ για αυτό. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Είμαι 25 χρονών και όντως είναι ένα μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου".
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: