Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Δανεικά είναι αυτά στην ζωή…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά τα κουλουράκια στο Ελλάδα – Μάλι για το World Cup U-20.
Κλειστό παιχνίδι. Κακό ματς. Να φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Και, βέβαια, η ώρα δεν περνούσε με τίποτα για τον τηλεθεατή. Κάνει που κάνει ζέστη και βράζει ο εγκέφαλος από την θερμοκρασία, έβλεπες και το αργό ματς μπροστά σε άδειες κερκίδες και γινόταν ακόμα πιο μαρμελάδα το μυαλό.
Δυο φάσεις
Λίγα πράγματα, λοιπόν. Ούτε η εθνική έπαιξε καλά, ούτε και το Μάλι έκανε τίποτα ιδιαίτερο. Και το ματς έληξε 0-0 χωρίς να υπάρχει και κάτι να θυμάσαι πέρα από τις δυο φάσεις που γίνανε.

Το άχαστο
Δεν σκόραρε, δηλαδή, στο τετ-α-τετ το Μάλι στο α’ μέρος που δεν πλάσαρε σωστά ο πιτσιρικάς απέναντι από τον Καπίνο. Και στο β’ ημίχρονο ο Μπουχαλάκης έχασε το άχαστο. Μόνος με φάτσα όλο το τέρμα κι έριξε την μπάλα στο δοκάρι από τα δυο μέτρα.
Να χάνουν
Κι εδώ, βέβαια, θα πρέπει να πούμε ότι αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο γίνονται. Έχουμε δει, δηλαδή, πολύ μεγάλους παίκτες κατά καιρούς να χάνουν τέτοια γκολ.
Ο τροχός
Είναι και κάτι άλλο, όμως. Ούτε η τύχη γίνεται να σε αβαντάρει συνέχεια, ούτε η γκίνια να σε κυνηγάει διαρκώς. Γυρνάει ο τροχός.
Για παράδειγμα, στο Ελλάδα – Μεξικό στο β’ μέρος κι ενώ το σκορ ήταν 1-1, έχασε ο αντίπαλος τρομερή ευκαιρία. Πάνω - κάτω ίδια με την αποψινή.
Γίνεται, δηλαδή, η σέντρα από το Μεξικό, ο τερματοφύλακας της Ελλάδας είναι εκτός θέσης, η μπάλα φτάνει στο κεφάλι του επιθετικού και με άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Εκεί, λοιπόν, θα μπορούσε να γίνει το 2-1 για το Μεξικό και να έρθουν τούμπα όλα στον όμιλο.
Κλασικό
Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, λοιπόν. Όπως ο αντίπαλος χάνει ένα κλασικό γκολ, έτσι μπορεί να χάσεις κι εσύ. Δανεικά είναι αυτά. Με τα «αν» δεν γίνεται δουλειά. Ούτε χρειάζεται τώρα να πέσουν όλοι πάνω στο παιδί τον Μπουχαλάκη.
Η εθνική, λοιπόν, είναι κοντά στην πρόκριση, όμως σήμερα δεν έπαιξε ποδόσφαιρο της προκοπής. Δεν με ενθουσίασε, δηλαδή. Αν εξαιρέσεις κάνα, δυο προσωπικές ενέργειες του Γιαννιώτα, λίγα πράγματα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: