Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

Συνεχίζει στον Άρη ο Οικονομόπουλος!!

Την παραμονή του Μπάμπη Οικονομόπουλου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. «θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο 22χρονος μέσος.

Συνεχίζει στον Άρη ο Οικονομόπουλος
Νέο διετές συμβόλαιο με τον Άρη θα υπογράψει ο Μπάμπης Οικονομόπουλος.

Ο Έλληνας μέσος αποδέχθηκε την πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης -στη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα- και εντός των ημερών θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για τα τυπικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Μπάμπης Οικονομόπουλος θα είναι για δύο ακόμη χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του επιτεύχθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον 22χρονο μέσο και το εκπρόσωπό του.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος θα υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του μόλις έρθει στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Όπως είπα και μετά την πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο, επιθυμία μου ήταν να παραμείνω στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τον κ. Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και συμφωνήσαμε στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: