Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ο Σαββίδης ήθελε να διώξει τον Γκαρσία;

Βόμβα στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ρίχνει ο σκύλος με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του, όσον αφορά το θέμα της αποχώρησης του Πάμπλο από τον Δικέφαλο... Μην το χάσετε!
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Σαββίδης, στο περιθώριο της παρουσίασης του Χουμπ Στέφενς ως νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ, είπε πολλά. Πάρα πολλά και όλα είχαν πολύ ενδιαφέρον! Το ζήτημα είναι πως δεν συμφωνούσε με όλα όσα άκουσε ο Γιώργος Δώνης. Η άποψη του οποίου γύρω από τις θέσεις του Ιβάν, τουλάχιστον στα ζητήματα που τον αφορούσαν, έχει πολύ ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με τη στήλη  του σκύλου, σε όσα χρέωσε ο Σαββίδης του Δώνη, ήταν και το θέμα του Γκαρσία.  Με τον Έλληνα τεχνικό να μην επιβεβαιώνει, στην ουσία, όσα είπε ο Σαββίδης. Τι λέει η πλευρά Δώνη για το θέμα με τον Γκαρσία. Ότι ο Ιβάν, μετά το παιχνίδι του δευτέρου γύρου με τον Άρη, είχε απειλήσει με απόλυση τον Δώνη αλλά και τον Τσιστιακόφ, αν χρησιμοποιούσε ξανά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τον Γκαρσία!
Αυτό υποστηρίζει η πλευρά του Δώνη για το θέμα και η αλήθεια είναι πως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέση του Σαββίδη. Πολύ περισσότερο με την απόφαση να τον ξαναφέρει στην ομάδα...  sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: