Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Επιβεβαιώνει για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα!!

Την περίπτωση απόκτησης του Βασίλη Σπανούλη εξετάζει η Μπαρτσελόνα, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ.

Επιβεβαιώνει για Σπανούλη η Μπαρτσελόνα
Από τα πλέον… επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε πως η Μπαρτσελόνα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Βασίλη Σπανούλη. Ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, έπλεξε το εγκώμιο του Λαρισαίου γκαρντ και πρόσθεσε πως οι Καταλανοί θέλουν στο ρόστερ τους ό,τι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά.

«Είναι ένας παίκτης που μένει ελεύθερος και η Μπαρτσελόνα πρέπει να παρακολουθεί όλες τις πιθανές ευκαιρίες. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι MVP στα δύο τελευταία Final 4 και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις κρίσιμες στιγμές των αγώνων. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και έχει νοοτροπία νικητή. Θέλει πάντα υψηλό κίνητρο για να αποδώσει και παίζει πάντα καλύτερα στα δύσκολα. Είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής», τόνισε ο προπονητής της «Μπάρτσα».

«Πάντα σκεφτόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δουλεύουμε για να ενισχυθούμε σε όλες τις θέσεις βάσει όσων μας επιτρέπει η αγορά. Η Μπαρτσελόνα πάντα θέλει το καλύτερο για το ρόστερ της με στόχο να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή ομάδα», πρόσθεσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: