Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Χάλασε» του Εφραίμ, σήμερα για Χακόμπο!!

«Ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια για τη μεταγραφή του Γιώργου Εφραίμ. Σήμερα (26/6) κρίνεται η παραμονή του Σανθ Χακόμπο.

«Χάλασε» του Εφραίμ, σήμερα για Χακόμπο
«Στροφή» σε άλλες λύσεις για τη θέση του μεσοεπιθετικού κάνουν πλέον στον ΠΑΟΚ, καθώς η διοίκηση δεν τα βρήκε με την Ομόνοια για την μεταγραφή του Γιώργου Εφραίμ. Η προσφορά του «δικεφάλου» του βορρά, ήταν κάτω από τις 500 χιλιάδες ευρώ που ζητούσε το «τριφύλλι» για να παραχωρήσει τον 24χρονο παίκτη και έτσι οι διαπραγματεύσεις «πάγωσαν», αφού και ο Εφραίμ δεν φαινόταν ικανοποιημένος από το συμβόλαιο που του πρότεινε η ελληνική ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες των κυπριακών ΜΜΕ, ο παίκτης έχει ενδιαφέρουσα πρόταση από αγγλική ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχίσει και στην Ομόνοια.

Σήμερα τα σπουδαία με Χακόμπο
Τη πρώτη επαφή με τον Σανθ Χακόμπο για την ανανέωση του συμβολαίου του είχαν οι διοΙκούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον μάνατζέρ του για να διευθετήσουν το θέμα, αλλά στο πρώτο ραντεβού δεν επήλθε συμφωνία. Αυτό, αναμένεται να γίνει σήμερα (26/6) όπου οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου, αφού είναι κοινή επιθυμία (Ιβάν Σαββίδη-Χακόμπο) να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν μαζί. Αυτό που θα κρίνει οριστικά τις διαπραγματεύσεις, είναι η χρονική διάρκεια που θα προτείνει τελικά ο «δικέφαλος» στον Ισπανό τερματοφύλακα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: