Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Θέλει Τσούμπερ ο Ολυμπιακός»

Τον 22χρονο Ελβετό εξτρέμ της Γκρασχόπερς Στίβεν Τσούμπερ έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.
Συγκεκριμένα, ο Μίλος Μαλένοβιτς με δηλώσεις του στην εφημερίδα «SportDay» αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την ελβετική ομάδα και τον παίκτη:
«Ναι, τον θέλει ο Ολυμπιακός και μιλάμε εδώ και καιρό. Να ξέρετε πάντως πως δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Γκρασχόπερς και το αν θα τον δώσει. Απ' όσο γνωρίζω θέλουν να τον δώσουν, αν ικανοποιηθούν οικονομικά.
Φυσικά τον ενδιαφέρει πολύ η πρόταση του Ολυμπιακού. Είναι μια ομάδα που παίρνει πρωταθλήματα και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι άρτια οργανωμένη και θα είναι πολύ καλό βήμα για την καριέρα του. Παράλληλα, η παρουσία του Μίτσελ είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ. Πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα και μεγάλο προπονητή».
Ο Τσούμπερ, γεννημένος στις 17 Αυγούστου του 1991 αγωνίζεται από το 2008 στην πρώτη ομάδα της Γκρασχόπερς και έχει πετύχει 21 γκολ σε 119 συμμετοχές στο ελβετικό πρωτάθλημα, έχοντας και αρκετές ασίστ. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές ομάδες της Ελβετίας πλην των Ανδρών και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον σύλλογό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: