Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η συνέχεια επί της… Τραπεζούντας!!

Στην Τραπεζούντα βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής Νέων, εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με την Παραγουάη. Υποδοχή με ποντιακούς χορούς. Παρών και ο Κωνσταντινίδης. Αμφίβολος ο Λυκογιάννης.

Η συνέχεια επί της… Τραπεζούντας
Από το φιλόξενο Γκαζιαντέπ, η αποστολή της Εθνικής Νέων μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης με πτήση τσάρτερ στην Τραπεζούντα. Εκεί το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη στον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20. Η τοπική οργανωτική επιτροπή υποδέχθηκε την ελληνική ομάδα με ανθοδέσμες και μουσικό συγκρότημα που χόρεψε ποντιακούς χορούς.

Την αποστολή ακολούθησε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, που χθες πήρε εξιτήριο μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη σκωληκοειδίτιδα, ενώ ερωτηματικό παραμένει η διαθεσιμότητα του Μπάμπη Λυκογιάννη λόγω τραυματισμού.

Η Εθνική ομάδα θα προπονηθεί στις 18:30. Στόχος στον αγώνα της Παρασκευής είναι η νίκη, παρότι ακόμη και με ήττα είναι πολύ πιθανό να εξασφαλιστεί η πρόκριση (ως δεύτερη ή έστω σαν μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: