Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η απάντηση της πλευράς Δώνη για την έλλειψη φυσικής κατάστασης!!

Την δική του εκδοχή για τα όσα τον κατηγόρησε ο Ιβάν Σαββίδης, στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου περί κακής φυσικής κατάστασης, δίνει ο Γιώργος Δώνης.

Η απάντηση της πλευράς Δώνη για την έλλειψη φυσικής κατάστασης
Το sport-fm.gr παρουσιάζει έναν πρωτότυπο τρόπο απάντησης της πλευράς του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του στα όσα υποστήριξε χθες ο Ιβάν Σαββίδης στο «Βελλίδειο» περί κακής φυσικής κατάστασης της ομάδας, όσο καιρό ο Έλληνας κόουτς ήταν επικεφαλής του προπονητικού τιμ του «Δικεφάλου».

Με τίτλο «επειδή οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια ή αποκαλύπτουν τα μεγαλύτερα ψέμματα», στη σελίδα του πρώην γυμναστή του ΠΑΟΚ κι άμεσου συνεργάτη του Δώνη, Γρηγόρη Γεωργίτσα, θα παρουσιάζονται (αρχής γενομένης από σήμερα και τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός) τα αποτελέσματα του VIS Track, του υπερσύγχρονου συστήματος παρακολούθησης κι ανάλυσης της προπόνησης που αγόρασε πριν ορισμένους μήνες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι απαντάει ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ σε ένα μέρος (στη φυσική κατάσταση) των κατηγοριών που εξαπέλυσε ο Ιβάν Σαββίδης προς το πρόσωπό του.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: