Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Φουλάρει για Λαουάλ ο Παναθηναϊκός!!

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη θέση «5» έχει γίνει-σύμφωνα με πληροφορίες-ο Γκάνι Λαουάλ. Το «παράθυρο» για Λάσμε.

Φουλάρει για Λαουάλ ο Παναθηναϊκός
Η διαφαινόμενη (αν και όχι ακόμη οριστική) αποχώρηση του Στεφάν Λάσμε έχει φέρει στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό τον Γκάνι Λαουάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ (2,06μ.) που μένει ελεύθερος από τη Βίρτους Ρόμα έχει γίνει προτεραιότητα του «τριφυλλιού» για τη θέση «5».

Άλλωστε ο νιγηριανής καταγωγής άσος διαθέτει προφίλ ανάλογο αυτό του Γκαμπονέζου ψηλού. Είναι πολύ αθλητικός, δυνατός, καλός ριμπάουντερ και αμυντικός, με ικανότητα να τελειώνει τις φάσεις πάνω από τη στεφάνη (με σχεδόν μόνιμη παρουσία στις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα), αν και όχι ιδιαίτερα... τεχνίτης.

Φέτος ο Λαουάλ, που το 2010 επελέγη στο νούμερο 46 του ντραφτ από τους Σανς, είχε 13,7 πόντους (50,5% στις βολές, 62,6% στα δίποντα), 8,4 ριμπάουντ και 1,5 τάπα κατά μέσο όρο.

Όλα αυτά υπό την αίρεση πως ο Στεφάν Λάσμε δεν θα... συνετιστεί και δεν θα προσεγγίσει ο ίδιος τον Παναθηναϊκό με λογικές απαιτήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: