Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Θα μας τρελάνει ο Καβάνι!!

Συνεχίζει να… ανακατεύει την τράπουλα ο Έντινσον Καβάνι, αφού με τελευταίες δηλώσεις του επαναλαμβάνει πως είναι παίκτης της Νάπολι και δεν σκέφτεται άλλη ομάδα.

Θα μας τρελάνει ο Καβάνι
Αναμένεται να εξελιχθεί σε μεταγραφικό σίριαλ η υπόθεση του Έντινσον Καβάνι. Τη μία μέρα ο παίκτης δηλώνει έτοιμος να αποχωρήσει από τη Νάπολι, την αμέσως επόμενη δηλώνει «αιώνια ερωτευμένος» με τους «παρτενοπέι». Ο κόσμος της ομάδας έχει μπερδευτεί και, όπως είναι φυσικό, ζητά από τον Ουρουγουανό να ξεκαθαρίσει τη θέση του το συντομότερο δυνατό.

Στην προσπάθειά του, όμως, να αποσαφηνίσει το μέλλον του, ο Καβάνι δεν καταφέρνει τίποτε άλλο από το να ανακατεύει συνεχώς την τράπουλα. Οι τελευταίες δηλώσεις του από τη Βραζιλία, όπου βρίσκεται με την εθνική της χώρας του για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, αναμένεται να μπερδέψουν περισσότερο άπαντες.

«Στο μυαλό μου είναι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και το πώς θα μπορέσω να βοηθήσω την εθνική μου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βραζιλίας. Το ενδεχόμενο να πάρω μεταγραφή δεν με απασχολεί και όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι ποδοσφαιριστής της Νάπολι, την οποία αγαπώ και της χρωστάω πολλά και σκοπεύω να της προσφέρω τα πάντα μέχρι την τελευταία μου μέρα εκεί», είπε με έμφαση ο επιθετικός της Νάπολι.

Όταν του επισημάνθηκε πως κυκλοφορούν δηλώσεις ανθρώπων του περιβάλλοντός του, στις οποίες φαίνεται η προτίμησή του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καβάνι έδειξε να ενοχλείται. «Τους έχω απαγορεύσει να μιλούν εκ μέρους μου. Κάθε φορά που λένε κάτι, αμέσως οι δηλώσεις αυτές αποδίδονται σε μένα. Όμως αυτές είναι σκέψεις των συγγενών μου και όχι δικές μου. Στο τέλος θα με… καταστρέψουν με όσα λένε», ήταν η ατάκα του Καβάνι.

Συνεπώς δεν υπάρχει θέμα προτίμησής του. «Πρέπει να συνομιλήσω με τον πρόεδρο, Ντε Λαουρέντις και να αποφασίσουμε το καλύτερο για την ομάδα και για μένα. Αλλά αυτό θα γίνει σε λίγες εβδομάδες. Ακόμα δεν έχουμε πει κάτι. Ασφαλώς όνειρό μου είναι να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα… αλλά και η Νάπολι είναι μεγάλος σύλλογος», υπογράμμισε.

Κλείνοντας, οι δημοσιογράφοι επανέφεραν το θέμα της ρήτρας του. «Δεν με ενδιαφέρει το ποσό της ρήτρας, ούτε αν υπάρχει ομάδα που σκοπεύει να το καταβάλλει, ούτε αν το ποσό αυτό θεωρείται υπερβολικό. Αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και εγώ προσπαθώ να τον ζήσω όσο πιο απλά γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Έντινσον Καβάνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: