Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Δεν πάει CAS, εγκρίθηκε το δάνειο!!

Την απόφαση να μην προσφύγει στο CAS για το θέμα της αδειοδότησης πήρε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εγκρίθηκε, όπως αναμενόταν, η λήψη του ομολογιακού δανείου των 5 εκατ. ευρώ.

Δεν πάει CAS, εγκρίθηκε το δάνειο
Σε καλό κλίμα έγινε την Τρίτη (25/06) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με θέμα την έγκριση του ομολογιακού δανείου, αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν τους «πράσινους». Η συνεδρίαση έγινε υπό τη παρουσία του προέδρου, Γιάννη Αλαφούζου και όπως έγινε γνωστό από τα 5 εκατ. ευρώ τα 3,5 ήδη έχουν χρησιμοποιηθεί για κάποιες υποχρεώσεις που είχε ο σύλλογος ενώ το άλλο 1,5 άμεσα θα δοθεί για θέματα προς επίλυση.

Δεν πάει CAS

Παράλληλα, με το θέμα του δανείου υπήρξε συζήτηση και για την μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα από την UEFA. Αυτό που αποφασίστηκε οριστικά, είναι ο Παναθηναϊκός να μην προχωρήσει την υπόθεση στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS), αλλά η στάση προς την ΕΠΟ να παραμείνει σκληρή.

Στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας τώρα υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα καθώς ο κόσμος δείχνει ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες και το ότι η ομάδα δεν θα συμμετάσχει στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από δεκαεφτά χρόνια, η διάθεσή τους πάει εξαιρετικά. Σε ότι αφορά τις εργασίες στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αυτές θα συνεχιστούν έτσι ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στα μέσα Αυγούστου.

Τέλος, έγινε κουβέντα για τα μεταγραφικά και τις αποχωρήσεις, θέματα τα οποία χειρίζονται αποκλειστικά Αναστασίου και Νταμίζας, ενώ σε ότι αφορά το προπονητικό, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να μείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας και παράλληλα να γίνει η μεταφορά κάποιων πραγμάτων προς το νέο προπονητικό κέντρο «Απήλιον» ώστε να μπορέσει να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: