Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ανδρέας Δημητρίου: «Δεν δεχτήκαμε πρόταση για Ροναλντίνιο»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο εκπρόσωπος του Ροναλντίνιο, Ανδρεάς Δημητρίου στην οποία αποκάλυψε πως δεν έγινε δέκτης κάποιας πρότασης από πλευράς ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του πελάτη του.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Ιβάν Σαββίδης να μίλησε με κάποιον άλλον διαμεσολαβητή για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος όμως να μην κατάφερε να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του Ροναλντίνιο.

«Δεν έχουμε δεχτεί καμία έστω διερευνητική κρούση για τον Ροναλντίνιο. Μίλησα και με τον Ασίς και μου είπε ότι ποτέ κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του από τον ΠΑΟΚ. Πολύ πιθανόν κάποιος να είπε στον Ιβάν Σαββίδη ότι μπορεί να τον φέρει και ο μεσολαβών μάνατζερ δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει καν με το περιβάλλον Ροναλντίνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημητρίου.

Παράλληλα, ο Έλληνας ατζέντης εκτίμησε πως πολύ δύσκολα ο Βραζιλιάνος άσος θα μετακόμιζε στην Ελλάδα. «Δεν θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα ο Ροναλντίνιο. Ακόμη και η φημολογούμενη υψηλότατη πρόταση του ΠΑΟΚ των 6,5 εκατομμυρίων δύσκολα θα τον δελέαζε, αφού στην Ατλέτικο Μινέιρο αμείβεται με δέκα εκατομμύρια». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: