Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«Δεν ενδιαφερόμαστε για τον ΠΑΟΚ»

Τα γεγονότα που είχαν να κάνουν με το «ναυάγιο» της μεταγραφή του Εφραίμ στον ΠΑΟΚ ως έχουν εξιστόρησε στην ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM Κύπρου ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

«Δεν ενδιαφερόμαστε για τον ΠΑΟΚ»
Η μεταγραφή του Γιώργου Εφραίμ στον ΠΑΟΚ χάλασε αφού δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή τόνισε πως δεν χρησιμοποίησε την Ομόνοια ή τον ΠΑΟΚ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ο γιος του. Τέλος, επισήμανε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να επανέλθει με πρόταση αλλά η μεριά του παίκτη πλέον δεν ενδιαφέρεται.

Διαβάστε όσα είπε στο sport-fm.com.cy o πατέρας του Γιώργου Εφραίμ:

«Ουδέποτε πιέσαμε την Ομόνοια για να πάρει μεταγραφή ο Εφραίμ στον ΠΑΟΚ. Πήγαμε στη Θεσσαλονίκη μετά που εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση κάτι που συμφωνήθηκε πως αυτή η ενέργεια θα ήταν προς όφελος και των δύο πλευρών. Δεν υπήρξε κατάληξη με τον ΠΑΟΚ και ούτε η όλη κατάσταση μας ενθουσίασε ιδιαίτερα. Ίσως ο ΠΑΟΚ επανέλθει με νέα πρόταση αλλά πλέον δεν ενδιαφερόμαστε για μεταγραφή. Ο Γιώργος έχει πάει Πολωνία και η σκέψη του, ο στόχος του και η προσήλωση του είναι αποκλειστικά πλέον στην προετοιμασία της ομάδας. Δηλώνει αφοσιωμένος στους στόχους της στο πρωτάθλημα αλλά και στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ίσως τις επόμενες ημέρες συζητήσουμε με τη διοίκηση για επέκταση του συμβολαίου του».

Πηγή: ΣΠΟΡ FM Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: