Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωσε Ικάρντι η Ίντερ!!

Παίκτης της Ίντερ είναι και επίσημα ο Μάουρο Ικάρντι, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των «νερατζούρι» στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ανακοίνωσε Ικάρντι η Ίντερ
Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της περασμένης περιόδου για την ομάδα της Σαμπντόρια. Ικανότατος σκόρερ, με καλή τεχνική κατάρτιση και σε μικρή ηλικία. Ήταν φυσικό, λοιπόν, πολλές ομάδες να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι, με την Ίντερ να είναι αυτή που εξασφάλισε, τελικά, τη συνεργασία της μαζί του.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ίντερ, ο Ικάρντι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μιλάνου. «Ο 23χρονος Αργεντινός επιθετικός αποκτήθηκε από την Ίντερ, καθώς η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σε συμφωνία με τη Σαμπντόρια. Όλοι οι παίκτες, οι εργαζόμενοι και οι φίλοι της Ίντερ καλωσορίζουν τον Μάουρο στην οικογένειά μας», αναφέρει η ανακοίνωση των «νερατζούρι».

Να σημειωθεί πως από τον περασμένο χειμώνα είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Ικάρντι θα συνέχιζε την καριέρα του στην ομάδα του Μιλάνου, αφού ο ίδιος, η Σαμπντόρια και, ασφαλώς, η Ίντερ επιθυμούσαν κάτι τέτοιο. Με την ανακοίνωση αυτή, απλά επιβεβαιώνεται η φήμη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: