Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου!!

Στην Έβερτον με την μορφή δανεισμού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ζέραρ Ντεουλοφέου, με τους Άγγλους να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα.

Στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου!
Ακόμη μια μεταγραφή για την Έβερτον! Τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζέραρ Ντεουλοφέου με την μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα για ένα χρόνο.

Ο 19χρονος φόργουορντ που θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του ισπανικού ποδοσφαίρου, την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα», όπου σε 33 αγώνες πέτυχε 18 τέρματα, ενώ φυσικά είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των Ιβήρων.

Από την μεριά του, ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν ιδιαίτερα ευτυχής για την μεταγραφή και δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Έβερτον: «Ο Ζέραρ είναι ένα πραγματικό διαμάντι του ισπανικού ποδοσφαίρου και ένα παιδί με εξαιρετικό ταλέντο. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξε την Έβερτον για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

Ο νεοαποκτηθείς δεν θα ενσωματωθεί απευθείας στην προετοιμασία των Άγγλων. Κι αυτό γιατί συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 με τους «φούριας ρόχας» και του έχει δοθεί επιπλέον άδεια για να ξεκουραστεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: