Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Βρήκε… και τα πήρε ο Ρίκκα!!

Την ολική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΚ υπέρ του Αντώνη Ρίκκα, αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με τον παίκτη να εισπράττει ουσιαστικά τα τελευταία χρήματα της ΠΑΕ!

Βρήκε… και τα πήρε ο Ρίκκα!
Η εγγυητική επιστολή που είχε καταθέσει από πέρυσι η ΠΑΕ ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ήταν πιθανότατα το τελευταίο αποθεματικό της Ένωσης, από όπου θα μπορούσαν να εισπράξουν οι διάφοροι πιστωτές.

Ο Αντώνης Ρίκκα που εξασφάλισε διαταγή πληρωμής, κατάφερε την Τετάρτη να εισπράξει το ποσό που είχε απομείνει από την εγγυητική της ΑΕΚ, καθώς η ΕΕΑ αποφάσισε την ολική της κατάπτωση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα αυτά ανέρχονται σε περίπου 70.000 ευρώ!

Αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής της ΑΕΚ προκειμένου να εισπράξει οφειλόμενα, είχε καταθέσει και η ΔΟΥ Αθηνών, η οποία όμως απορρίφθηκε και τα χρήματα κατέληξαν στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στη συνεδρίαση της Τετάρτης:

1. Αίτηση του αθλητή Γεωργίου Μοσχάκη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από το δικόγραφο.

2. Αίτηση του αθλητή Νικολάου Λουμπαρδέα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

3. Αίτηση της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ και του αθλητή Αντωνίου-Σταύρου Ρίκκα περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ: ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ για τη Δ.Ο.Υ. – ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή.

4. Κλήση προς την κάτωθι ΠΑΕ για συμπλήρωση της εγγυητικής της επιστολής: ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (ΑΝΑΒΟΛΗ έως 2-8-2013)

5. ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ: Άδειες 69Α (σ.σ. αγοράς μετοχών):
ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Στούπας Γεώργιος 40% (ΑΝΑΒΟΛΗ για 17-7-2013), Μπουροδήμος Ιωάννης 2% (ΧΟΡΗΓΕΙ), Γραμματικός Αθανάσιος 20,50% (ΧΟΡΗΓΕΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: