Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ενοχλημένοι (με Λουκά) αλλά αποφασισμένοι!!

Δυσαρεστημένοι με τη στάση του Μαυροκεφαλίδη, που επέλεξε τελικά τον Παναθηναϊκό, είναι στον Ολυμπιακό, αλλά δηλώνουν αποφασισμένοι να καλύψουν τη θέση με μία εξαιρετική επιλογή. Στα υπόψη ο Ντέιβις.

Ενοχλημένοι (με Λουκά) αλλά αποφασισμένοι
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κατέληξε στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τη στάση του παίκτη. Με τον 29χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ βρίσκονταν σε επαφή εδώ και περίπου ένα μήνα, αρχίζοντας τις διαπραγματεύσεις μαζί του από το 1 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια και φτάνοντας μέχρι τα 1,3.

Ο παίκτης ανέβαλε διαρκώς την απάντησή του, μέχρι χθες, όταν και οι «ερυθρόλευκοι» απέσυραν το ενδιαφέρον και την προσφορά τους, με τον διεθνή άσο να καταλήγει στον Παναθηναϊκό για λίγα περισσότερα χρήματα. Σημειώνεται πως ο Μαυροκεφαλίδης ήταν σε σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και προ διετίας για την ανανέωση-τότε-του συμβολαίου του, αλλά επέλεξε την καλύτερη οικονομική πρόταση της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές

Στον Ολυμπιακό ασφαλώς δεν θα… κλάψουν για την απώλεια του Μαυροκεφαλίδη. Άλλωστε η διάθεση για ενίσχυση είναι δεδομένη, όπως και το γεγονός ότι υπάρχουν άλλες τρεις κενές θέσεις ξένων. Συγκεκριμένα και με βάση τον κανονισμό της Α1 που επιτρέπει στις ομάδες να έχουν μέχρι 4 μη κοινοτικούς και συνολικά μέχρι 6 ξένους, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να αποκτήσουν έναν μη κοινοτικό κι έναν κοινοτικό, αφού υπάρχουν τρεις που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία (Λο, Πέτγουεϊ, Ντάνστον) και ένας στη δεύτερη (ο Σίμονς που έχει βουλγαρικό διαβατήριο).

Η θέση του ψηλού θα καλυφθεί εκτός σοβαρού απροόπτου με μη κοινοτικό. Ο Πολ Ντέιβις της Χίμκι παραμένει ο πρώτος στόχος, όμως παραμένει και η μεγάλη διαφορά με την ομάδα του. Ο Αμερικανός σέντερ θέλει διακαώς να έρθει στον Ολυμπιακό, που μπορεί να καλύψει το κασέ του, αλλά δεν δείχνει την ίδια διάθεση να πληρώσει τους Ρώσους που ζητούν τον ουρανό με τ’ άστρα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζουν κι άλλες λύσεις, χωρίς άγχος, δεδομένου ότι ουσιαστικά αυτό είναι το μοναδικό αναγκαίο κομμάτι που λείπει από το παζλ. Για την προσθήκη ενός παίκτη που θα παίζει στη θέση «2» δεν… καίγονται, αν και έχουν πάντα το βλέμμα τους στην αγορά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: