Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

«Μπάχαλο» η Ρόμα!!

Οι «ρουφιανιές» στα διοικητικά του «Ολίμπικο» πάνε να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στη Ρόμα, αφού αποκαλύφθηκαν διάλογοι για πωλήσεις παικτών.

«Μπάχαλο» η Ρόμα
Έτσι, ύστερα από τις αποδοκιμασίες στην πρώτη συγκέντρωση των «τζιαλορόσι», ήρθαν και τα πεπραγμένα των διοικούντων να «ρίξουν λάδι στη φωτιά».

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο αθλητικός διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι, συνομιλούσε τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο οικονομικών, Κλαούντιο Φενούτσι, αλλά στο τέλος της συζήτησής τους, κάποιος δεν κατάλαβε πως το κινητό του έμεινε ανοιχτό. Ετσι, η ιστοσελίδα «asromaradio.it» δημοσίευσε τον διάλογό τους.

Σαμπατίνι και Φενούτσι, λοιπόν, ξεκαθάριζαν στη μεταξύ τους συζήτηση ότι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι προς πώληση, τόνιζαν ότι περιμένουν τουλάχιστον 25 εκατ. ευρώ από την πώληση του Μαρκίνιος και ανέλυαν πως θα χρησιμοποιήσουν τη δυσαρέσκεια των οπαδών κατά του Πάμπλο Οσβάλντο, ώστε να αναγκαστεί να φύγει για τη Σαουθάμπτον.

Η διοίκηση των «τζιαλορόσι» αναγκάστηκε να παραδεχτεί τον συγκεκριμένο διάλογο, αλλά θεωρεί πως είναι παράνομο να δημοσιεύει κάποιος μια ιδιωτική συζήτηση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: