Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πιρίν… φόρα!!

Και ο Άρης και ο Μανιάς! Στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό, ο Άρης «ξεμούδιασε» 4-0 απέναντι στην Πιρίν, με δυο τέρματα του νεοαποκτηθέντος επιθετικού.

Πιρίν… φόρα!
Το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Πόσω μάλλον όταν δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και ο αντίπαλος είναι χαμηλής δυναμικότητας. Έτσι ήταν για τον Άρη το παιχνίδι με την Πιρίν, επί βουλγαρικού εδάφους. Οι «κίτρινοι» πήραν άνετη νίκη με σκορ 4-0 και τους Μανιά (δύο), Αγγελούδη, Σταμπολζίεφ να βρίσκουν δίχτυα.

Στο 18’ ο Λεμονής βρήκε κάθετα τον Μανιά και αυτός τελείωσε την φάση, ανοίγοντας το σκορ 1-0. Δέκα λεπτά μετά, στο 28’, ο 23χρονος επιθετικός σκόραρε με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Τριανταφυλλάκου (λίγο νωρίτερα είχε δοκάρι). Στο 54΄ ο Αγγελούδης έκανε το 3-0 και στο 72’ ο -υπό δοκιμή- Σταμπολζίεφ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

Πιρίν: Γιάνεφ, Λαπάντοφ, Φιντάνιν, Γκούτσεφ, Βιτάνοφ, Νικόλοφ, Λαζάροφ, Παναγιότοφ, Μάρτσεφ Β., Μπλιζνάκοφ, Πετρόφ.

Αρης: Μπουζάνης, Λεμονής, Κύργιας, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Σταυρόπουλος, Καραγιάννης, Μανιάς.

Στο β' μέρος: Καράδαης, Ψυχογιός, Νταμαρλής, Ηρακλής, Γκόλιας, Έλσνερ, Αντωνιάδης, Σουνάς, Ρένια, Κοτσαρίδης, Αγγελούδης.

«Η προσπάθεια που καταβάλαμε ήταν θετική. Θέλουμε δουλειά και να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου και συνέχισε αναφερόμενος στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις «Έχουμε κάποιους στόχους, γίνονται προσπάθειες από τη διοίκηση, πιστεύω το συντομότερο δυνατό θα έχουμε κοντά τους νέους παίκτες. Μην περιμένετε να πω ονόματα αυτή τη στιγμή».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: