Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κρίσιμο ραντεβού για Ρομπίνιο!

Καθοριστικής σημασίας είναι το ραντεβού του εκπροσώπου του Ρομπίνιο με αντιπροσωπεία της Σάντος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Κρίσιμο ραντεβού για Ρομπίνιο
Το σίριαλ της μεταγραφής του Ρομπίνιο στη Σάντος φαίνεται πως φτάνει στα… τελευταία του επεισόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες του συνδρομητικού «Sky», εντός της ημέρας αντιπροσωπεία της Σάντος θα συναντηθεί με εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να συμφωνήσουν στις ετήσιες αποδοχές και να ολοκληρώσουν την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην αγαπημένη του ομάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε προηγηθεί σκληρή διαπραγμάτευση με τη διοίκηση της Μίλαν, η οποία προχώρησε σε απανωτές εκπτώσεις, ρίχνοντας τις απαιτήσεις της από τα 10 εκατ. ευρώ, στα 8 αρχικά και τελικά στα 6, αρκεί αυτά να καταβληθούν σε μία ή, το πολύ, δύο δόσεις.

Το μόνο «αγκάθι» που εξακολουθεί να υπάρχει αφορά στις αποδοχές του Ρομπίνιο, ο οποίος, πάντως, έχει δηλώσει πως είναι διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του, προκειμένου να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

Αν αυτό γίνει μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θα το ξέρουμε σύντομα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: