Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Παραιτήθηκε από την Παρί ο Λεονάρντο!!

Την παραίτησή του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Παρί Σεν Ζερμέν κατέθεσε ο Λεονάρντο, η οποία έγινε δεκτή και ο Βραζιλιάνος θα αποτελέσει παρελθόν με το τέλος του καλοκαιριού.

Παραιτήθηκε από την Παρί ο Λεονάρντο!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του beIN Sport ο Λεονάρντο έθεσε εαυτόν εκτός της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να επισημοποιούν την επικείμενη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών λίγα λεπτά αργότερα.

Τη στιγμή που η παραίτησή του έγινε δεκτή και θα ισχύσει μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες) κάποιοι δημοσιογράφοι εικάζουν πως η «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» είναι η συμφωνία των Παριζιάνων με τη Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Τιάγκο Σίλβα στον ισπανικό σύλλογο.

Η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Λεονάρντο ενημέρωσε σήμερα την Παρί Σεν Ζερμέν πως επιθυμεί να παραιτηθεί των καθηκόντων του και τη θέση του αθλητικού διευθυντή μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Λυπούμαστε για την επιλογή του, αλλά σεβόμαστε την απόφασή του. Τον ευχαριστούμε για τη σημαντική συνεισφορά του στην προσπάθεια που κάνουμε να χτίσουμε μία ευρωπαϊκή ομάδα στο Παρίσι και του ευχόμαστε τα καλύτερα για την καριέρα του στο μέλλον».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: