Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Εβδομάδα εξελίξεων!!

Ο Ολυμπιακός στην Αυστρία, αλλά το μυαλό στις μεταγραφικές εξελίξεις. Φουλάρει για χαφ, περιμένει... Τζιμπούρ, ψηλά ο Ελμάντερ.  
Στο Ζέεφελντ η αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά η προσοχή στραμμένη σε Γαλλία και όχι μόνο! Οι Πειραιώτες απέσυραν το ενδιαφέρον για τον Αμαλφιτανό, ωστόσο το θέμα δεν έχει κλείσει εντελώς, αφού δεν αποκλείεται να είναι και παιχνίδι τακτικής. Βέβαια, οι Πειραιώτες έχουν και άλλες λύσεις, με τις πληροφορίες να μιλούν για ταξίδι στη Γαλλία και όνομα - έκπληξη. Στη λίστα υπάρχουν και άλλες περιπτωσεις παικτών μεγάλων ομάδων του γαλλικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως θα ασχοληθούν και με παίκτες από την Αγγλία που βρίσκονται καιρό στα ερυθρόλευκα ραντάρ. 
Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Τζιμπούρ, ο οποίος και έχει 4μερη άδεια. Ο Αλγερινός είναι κοντά στο να φέρει πρόταση και να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του. Τα ονόματα πολλά, αλλά ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Ελμάντερ, με τον Σουηδό να γνωρίζει πως το μέλλον του δεν θα είναι στη Γαλατά, και πως η επιλογή του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: