Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΑΕ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, στον Παναθηναϊκό!!

Το αύριο του ΠΑΟ μετά τις εκλογές στον Eρασιτέχνη, ψυχανεμίζεται ο Αποδυτηριάκιας...
Ιστορικό γεγονός. Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στα χέρια των οργανωμένων. Ήδη έχουν αρχίσει να τρίζουν τα κόκκαλα του Απόστολου Νικολαϊδη. Το πιο μασωνικό αθλητικό σωματείο, κάποτε απαραβίαστα κλειστό κλαμπ, ακόμα και για τους πιο επώνυμους Παναθηναϊκούς της υψηλής αθλητικής κοινωνίας, απέκτησε δίοικηση κατ’ευθείαν από την εξέδρα. Και μετά το τετελεσμένο χθες βράδυ ακολούθησε γλέντι και ποτό μπόλικο. Όχι όλοι. Μόνον η παρέα.

Ποιος, κι εαν, κρύβεται πίσω από τον Ενιαίο Φορέα των οργανωμένων; Και από κάποια παιδιά που άμα λάχει βαράνε από την τυφλή αγάπη τους για την ομάδα. Και επειδή είναι σεκιουριτάδες στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού δεν μένουν απροπόνητοι. Καμμία σχέση μ’εκείνους που είχαν μπουκάρει στην ΕΠΟ, τη νύχτα της αδειοδότησης. Απλά μοιάζουν φυσιογνωμικά μ’ αυτούς.

Αλήθεια, πού θα πάει η δουλειά και πώς θα τα καταφέρουν οι οργανωμένοι, σα διοίκηση του ερασιτέχνη; Τα αθλητικά τμήματα χρειάζοντα λεφτά. Θα τσοντάρουν αυτοί που δεν έχουν; Οι οργανωμένοι δεν είναι κορόιδα, σίγουρα τα έχουν βάλει κάτω και τα έχουν μετρήσει στον πόντο.

Ένα ψηφοδέλτιο, ούτε εκατό δεν ψήφισαν, και πήραν το μαγαζί. Ο παπούς Αχιλλεύς Μακρόπουλος απεχώρησε, για να μην τον αποχωρήσουν, και πλέον άνοιξε ο δρόμος για το πλάνο. Περί ποίου θέματος συζητούμεν;

Ο οπλαρχηγός Πλυτάς είναι στην απ’ έξω. Άρα, δεν παίζει κανένας Πατέρας. Τον Πλυτά, ένα είδος Σαουρίδη του Άρη και Χατζηχρήστο της ΑΕΚ, τον είχε για λοχαγό ο πρόεδρος της ΠΑΕ επί πολυμετοχικότητας.

Ο Βγενόπουλος έχει άγριο και χοντρό μπέρδεμα αμπέρδευτο με τη μαρτυρική Κύπρο. Άρα, καμμία κρυφία σχέση με τον Φορέα.

Ο Τζίγγερ ποτέ δεν ήθελε παρτίδες με τους οργανωμένους.

Οι Γιαννακόπουλοι είναι μόνο για χαλάστρες, άρα μακρυά κι αυτοί. Τι μένει;

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: