Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σκορ α λα... μπάσκετ σε αγώνα ποδοσφαίρου!!

Ακούγεται τρελό; Κι όμως... Σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου της τέταρτης κατηγορίας στη Νιγηρία, σημειώθηκαν συνολικά 146 γκολ!
Πόσοι άραγε θα πίστευαν ακούγοντας τα σκορ 67-0 και 79-0 ότι πρόκειται για ποδοσφαιρικά ματς; Πιθανότατα κανείς. Παρ' όλα αυτά αποτελούν γεγονός και πρόκειται για παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της τέταρτης κατηγορίας (ερασιτεχνικό πρωτάθλημα) στο ποδόσφαιρο της Νιγηρίας!
Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναμέτρηση της Πολίς Μασίν με την Μπουμπαγιάρο που έληξε με 67-0 κι εκείνη της Πλάτο Γιουνάιτεντ κόντρα στην Φίντερ, η οποία βρήκε νικήτρια την πρώτη με 79-0!
Κι αν νομίζετε πως αυτό είναι το... πιο τρελό στο συγκεκριμένο story, υπάρχει και συνέχεια. Στο ημίχρονο του πρώτου αγώνα η Πολίς Μασίν δεν είχε καταφέρει να σημειώσει περισσότερα από έξι τέρματα και τα υπόλοιπα 61 ήρθαν στην επανάληψη! Στο άλλο παιχνίδι δε, το σκορ στο πρώτο μέρος ήταν 7-0 και στο δεύτερο σημειώθηκαν ακόμα 72 γκολ!
Ναι, σωστά καταλάβατε, δεν είστε οι μόνοι που σας φαίνονται εξωπραγματικά, ως και ύποπτα τα συγκεκριμένα σκορ, αφού και ο επικεφαλής της διοργανώτριας αρχής, Εμάνουελ Αντεσάνια, δήλωσε πως: «Είναι ντροπή. Δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά αυτά τα αποτελέσματα. Η επιτροπή διοργάνωσης του πρωταθλήματος θα αποφασίσει το συντομότερο δυνατό για την υπόθεση».
Συνεχίζοντας μάλιστα ο Αντεσάνια ανέφερε ότι: «Ήδη τιμωρήθηκαν οι διαιτητές και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτούς τους συλλόγους να συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα. Βέβαια, το διοικητικό συμβούλιο θα πάρει την τελική απόφαση».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: