Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δεν πρέπει να κάνουν αντίπαλο τον Ολυμπιακό!!

Ποιος είναι ο μεγάλος κίνδυνος στη συμμαχία Σαββίδη - Μελισσανίδη και τι θα πρέπει να προσέξουν για να μην κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ο Γιώργος Μύρτσος απαντά! Διαβάζω ότι θα υπάρξει κοινό μέτωπο στο ποδόσφαιρο, μεταξύ του Σαββίδη και του Μελισσανίδη. Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει οι δύο ομάδες να είναι στην ίδια κατηγορία. Εδώ έχουμε μία ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και την άλλη στη Γ΄ Εθνική!
Πιστεύω πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών είναι καλές, με βάση την κοινή ποντιακή καταγωγή και την αγάπη για τον χριστιανισμό και τη θρησκεία. Αλλά αυτή τη συμμαχία καλό θα ήταν να την κρίνουμε όταν θα βρεθούν οι ομάδες τους στην ίδια κατηγορία. Η δική μου άποψη, όμως, είναι πως θα είναι λάθος αν κάνουν αντίπαλό τους τον Ολυμπιακό.
Γιατί, ίσως, χωρίς να το θέλουν να κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κοινή συνισταμένη του Σαββίδη και του Μελισσανίδη, θα πρέπει να είναι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όχι να αποτελέσουν το αντίπαλο δέος του Ολυμπιακού, που κατά πολλούς ελέγχει το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί τότε, αυτόματα, θα πέσουμε σε άλλο κακό: αν η συμμαχία τους ελέγξει το παρασκήνιο, δεν θα αλλάξει τίποτα! Το μόνο που θα αλλάξει, θα είναι η απόχρωση στο ποιος ελέγχει το παρασκήνιο.
Γι΄ αυτό τους προτρέπω να κοιτάξουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι ο καθένας το καλό της ομάδας του... 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: