Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πράνιτς, Φερνάντεθ και… Γιούρκας!!

Γιατί η υπόθεση του Πράνιτς είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Τι «τρέχει» με τον Κριστιάν Φερνάντες και πως «κυλάει» το θέμα του Σεϊταρίδη. Διαβάστε τις λεπτομέρειες…

Πράνιτς, Φερνάντεθ και… Γιούρκας
Γιατί η υπόθεση του Πράνιτς είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Τι «τρέχει» με τον Κριστιάν Φερνάντες και πως «κυλάει» το θέμα του Σεϊταρίδη. Διαβάστε τις λεπτομέρειες…

Δύσκολο του Πράνιτς
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαιώνει ότι εξετάζει τον Ντάνιελ Πράνιτς, του Κροάτη αριστεροπόδαρου μπακ χαφ, αλλά πρόκειται για μια περίπτωση δύσκολη.

Η «SportDay» σας είχε ενημερώσει για τον ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Γιάννη Αναστασίου. Ωστόσο, οι πιθανότητες να ντυθεί στα πράσινα δεν είναι πολλές κι αυτό γιατί τα οικονομικά στην προκειμένη περίπτωση είναι απαγορευτικά.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με την πορτογαλική ομάδα, πάντως, να μην τον υπολογίζει.

Το κασέ του διεθνούς άσου αγγίζει τις 700.000 ευρώ, ποσό που δεν δίνει το «τριφύλλι», σε καμία περίπτωση. Ακόμη κι αν οι «πράσινοι» δώσουν 300.000, όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση των «λιονταριών» να καλύψουν το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του.

Σενάρια για Φερνάντεθ
Για πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Κριστιάν Φερνάντεθ, κάνει λόγο η ιστοσελίδα «udalmeria.ideal.es». Πρόκειται για τον 28χρονο αριστερό μπακ της Αλμερία, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως:

«Οι καλές εμφανίσεις του Φερνάντεθ του έχουν ανοίξει τις πόρτες για το εξωτερικό. Δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός χρόνου ακόμη, αλλά η διοίκηση της Αλμερία του έχει υποσχεθεί πως δεν θα του κόψει το δρόμο, εάν προκύψει κάποια καλή πρόταση, έπειτα από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Αυτή η πρόταση έρχεται από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος την περασμένη σεζόν είχε αρκετούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του, όπως ο πρώην φορ της Καρταχένα, Τοτσέ, ο Χοκίν Εσπάρθα της Ουέσκα και ο Βίκτορ Βιτόλο».

Στάσιμο του Γιούρκα
Μπορεί μέχρι πριν από λίγες μέρες να είχαν φουντώσει τα σενάρια για ανατροπή δεδομένων στο θέμα του Γιούρκα Σεϊταρίδη και αποδοχή του στην πρόταση του Παναθηναϊκού, ωστόσο η υπόθεση παραμένει στάσιμη.

Οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ακόμη δεν το έχει κάνει. Βέβαια, τίποτε δεν πρέπει να αποκλειστεί, αλλά είναι δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν άμεσα την απάντηση του Σεϊταρίδη… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: