Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μιλάνε… ρωσικά στον ΠΑΟΚ!!

Όλα τα νέα του ΠΑΟΚ, πλέον θα μεταφέρονται και στα ρώσικα.

Μιλάνε… ρωσικά στον ΠΑΟΚ
Οι στενοί δεσμοί που έχει ο Ιβάν Σαββίδης με τη Ρωσία, επηρεάζουν και τον ΠΑΟΚ. Σε διάφορα επίπεδα.

Πλέον το επίσημο σάιτ του "Δικέφαλου του Βορρά" δίνει μια έξτρα επιλογή σε όσους το επισκέπτονται, με τις ειδήσεις και όλη την επικαιρότητα της ομάδας να μεταφέρεται και στα ρωσικά.

Η ανακοίνωση:

"Ο ΠΑΟΚ αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Ο σύλλογος αποκτά όλο και περισσότερους φίλους και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Δεδομένων των ισχυρών ιστορικών δεσμών ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία, των φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και του γεγονότος ότι πολλά στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ συνδέονται με τη Ρωσία, η ομάδα ξεκινάει τη ρωσική έκδοση της επίσημης ιστοσελίδας της.

Από σήμερα το www.paokfc.gr μιλάει και ρωσικά! Όλες οι ειδήσεις, τα αφιερώματα, οι πληροφορίες για την αγαπημένη μας ομάδα θα μεταφέρονται την ίδια στιγμή στους πολυπληθείς ρωσόφωνους φίλους του ΠΑΟΚ. Έχουμε αποφασίσει να δημοσιοποιήσουμε τη ρωσική έκδοση σε μια πρόωρη μορφή, η οποία πάντως θα συμπληρώνεται, θα ενημερώνεται και θα αναπτύσσεται σε καθημερινή βάση.

Σας παρακαλούμε να μας συγχωρήσετε εκ των προτέρων για τυχόν λάθη και παραλείψεις, ενώ θα χαρούμε για τις όποιες παρατηρήσεις και συμβουλές τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο info@paokfc.gr.

Συντονιστείτε στο www.paokfc.gr/ru και μη χάνετε στιγμή από την καθημερινότητα της ομάδας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: