Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

“Θέλουμε τρόπαια”

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο παρουσιάστηκε από τη Μονακό με τον Κολομβιανό να δηλώνει πως πήρε τη σωστή απόφαση και πως θέλει να διεκδικήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα.
Συγκεκριμένα είπε: “Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, που αποτελώ κομμάτι αυτού του εκπληκτικού σχεδίου. Έχουμε μεγάλους παίκτες, μεγάλες φιλοδοξίες και ο στόχος είναι να κατακτήσουμε πάρα πολλά τρόπαια.
Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: θέλουμε να νικάμε σε όλες τις διοργανώσεις, να παίζουμε σε όλα τα ματς σαν να ήταν τελικοί. Η Μονακό πρέπει να μπει μέσα στους κορυφαίους συλλόγους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου”.
Για το γεγονός ότι θα ξανά έχει συμπαίκτες τους Μουτίνιο και Τζέιμς Ροντρίγκεζ είπε: ”Είμαι ευτυχισμένος που ξαναβρίσκω τους Χάμες Ροντρίγκες και Ζοάο Μοουτίνιο με τους οποίους έχω παίξει στην Πόρτο, τους οποίους εκτιμώ ως ποδοσφαιριστές και ως ανθρώπους”.
Για το κίνητρό του ώστε να πάει στη Μονακό: “Η πίστη ότι μπορώ να κατακτήσω πολλά πράγματα. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι λάθος η κίνησή μου αλλα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το σκέφτονται αυτό όταν θα έχουμε κατακτήσει τίτλους. Το να έρθουν εδώ στη Μονακό είναι το όνειρο όλων των παικτών, είναι ένας ιστορικός και σημαντικός σύλλογος και αυτό το λέει το παλμαρέ του. Θέλω να πετύχω πάρα πολλά γκολ και να βοηθήσω τη Μονακό να νικήσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: