Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Τον θέλει πιο δημιουργικό και πιο επιθετικό!!

Ο Μίτσελ από την περασμένη κιόλας χρονιά φανέρωσε τις προθέσεις του για έναν πιο δημιουργικό και επιθετικό Ολυμπιακό, κάτι που θα επιχειρήσει να περάσει και να κάνει πράξη στην προετοιμασία έχοντας και τα κατάλληλα "όπλα". ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Η έλευση των Βλάντιμιρ Βάις και Τσόρι Ντομίνγκες σε συνδυασμό με την παρουσία του Τζαμέλ Αμπντούν αλλά και γρήγορων μπακ όπως ο Χοσέ Χολέμπας διευκολύνουν το αγωνιστικό πρότζεκτ του Μίτσελ για τη νέα χρονιά. Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού τον θέλει και πιο ανταγωνιστικό στην Ευρώπη αλλά και πιο δημιουργικό, πιο γρήγορο και πιο επιθετικό.
Όλες του οι ενέργειές του λοιπόν και η προπονητική του "στρατηγική" αποσκοπούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Έχει στο μυαλό του μία ομάδα που θα διεκδικεί με αξιώσεις το καλύτερο δυνατό στον επιθετικό τομέα με θέαμα και γκολ και η οποία όμως παράλληλα δεν θα ξεχνάει την άμυνά της.
Ο ίδιος αισιοδοξεί πως οι ποδοσφαιριστές που έχει στο δυναμικό του μαζί με τις νέες προσθήκες που θα γίνουν θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν όσα περιμένει να δει εκείνος στο γήπεδο. Επιπροσθέτως ο Μίτσελ δίνει έμφαση και βάρος στις προπονήσεις των πρώτων ημερών για τους Πειραιώτες.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: