Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Δικός της ο Μούργκα, «κλείνει» Ράμα!!

Δύο ακόμα μεταγραφές ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ που έχει συμφωνήσει με τον μεσοεπιθετικό, Έντιν Μούργκα ενώ απομένουν λεπτομέρειες για τον επιθετικό Ρενάλντο Ράμα.

Δικός της ο Μούργκα, «κλείνει» Ράμα
Η μεταγραφική ενίσχυση για την ΑΕΚ συνεχίζεται. Αφού λοιπόν έφτασε σε συμφωνία με τον 19χρονο Βόσνιο μεσοεπιθετικό, Έντιν Μούργκα που έμεινε ελεύθερος από την ΦΚ Σαράγεβο, πλέον είναι πολύ κοντά και στον Ρενάλντο Ράμα.

Πρόκειται για τον 23χρονο Αλβανό επιθετικό με τον οποίο απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μέχρι οι δύο πλευρές να φτάσουν σε οριστική συμφωνία. Ο Ράμα ξεκίνησε το 2007 από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Παράλληλα, στην ΑΕΚ αναζητούν τη φόρμουλα να μην πιάσει θέση ξένου, παρά το γεγονός ότι έχει αγωνιστεί μία φορά με την Εθνική Νέων της Αλβανίας, καθώς έχει θητεύσει σε ελληνικό σχολείο.

Όσο για τον Μούργκα, το συμβόλαιό του θα είναι τετραετές και το ιδιωτικό συμφωνητικό του με την Ένωση θα το υπογράψει την Τετάρτη. O 19χρονος μεσοεπιθετικός από τη Βοσνία, που έπεισε το τεχνικό τιμ από τις εμφανίσεις του στις δοκιμές που έγιναν μέχρι και τον Ιούνιο στα Σπάτα, είναι ο πρώτος εξτρέμ που προστίθεται στο ρόστερ της ομάδας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: