Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Μικρά μικρά από το Ζέεφελντ!!

Με τη μπάλα του νέου πρωταθλήματος θα κάνουν προπονήσεις οι «ερυθρόλευκοι» από τούδε και στο εξής. Ποια είναι αυτή; Η ίδια που χρησιμοποιήθηκε και στο Confederations Cup.

Μικρά μικρά από το Ζέεφελντ
Ατομικό έκανε ο Αβραάμ και ο Κοντρέρας. Ωστόσο δεν ήταν μαζί τους ο γυμναστής Χρήστος Μουρίκης ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας. Ηταν ο νέος γυμναστής της ομάδας Μανόλης Σμπώκος ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ Κρουσσώνα (ανέβηκε φέτος στην Γ’ Εθνική). Έναν γυμναστή που ήθελε και ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο όταν επιστρέψει ο Μουρικής θα επιστρέψει και στο ίδιο πόστο με τον Σμπώκο να πηγαίνει στις ακαδημίες.

Δανεικός στην Χάνσα Ροστόκ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Ιωαννίδης. Ο νεαρός φορ προοριζόταν για ν’ ακολουθήσει την ομάδα στο Ζέεφελντ αλλά αυτή η εξέλιξη άλλαξε τα δεδομένα. Λέγεται μάλιστα πως το κονέ το έκανε ο Μπερντ Στορκ. Ο Γερμανός προπονητής του στην Κ20 πέρσι. Ετσι για την ώρα τρίτος φορ είναι ο Διαμαντάκος.

Στις 3.000 έχουν φτάσει οι ανανεώσεις στα διαρκείας. Αριθμός πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με το περσινό ανάλογο διάστημα… Και επαναλαμβάνουμε μιλάμε μόνο για ανανέωσεις.

Δέκα χιλιόμετρα πιο μακριά αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της η Μονακό. Φαλκάο, Τουλαλάν, Αμπιντάλ και τα άλλα παιδιά…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: