Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σκόνδρας: «Πρώτα ο ΠΑΟΚ»

Έτοιμος να προσφέρει στον ΠΑΟΚ παρά την πίεση που υπάρχει δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας, μιλώντας στη «SportDay». Τι είπε ο διεθνής μπακ για τις πρώτες του εντυπώσεις και το «όνειρο» της Εθνικής Ελλάδας.

Σκόνδρας: «Πρώτα ο ΠΑΟΚ»
Απόλυτα έτοιμος να συνεισφέρει με την παρουσία του στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας μιλώντας στη «SportDay». Ο 23χρονος μπακ αναφέρθηκε στην μεγαλύτερη πίεση που υπάρχει σε σχέση με τον Ατρόμητο και στην επιθυμία του να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σκόνδρας στη «SportDay»:

«Μου αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ. Είναι πολλά πράγματα που πρώτη φορά τα δουλεύω, από εκεί και πέρα έχουμε έναν μεγάλο, καταξιωμένο προπονητή και πιστεύω η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη», επισήμανε.

Για την παρουσία στο ματς με την Ανζί, τόνισε:

«Δεν χρειάζεται να κάνεις τακτική, για να έχεις τέτοια εικόνα. Υπάρχουν αρκετοί έμπειροι παίκτες κι όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση, βγαίνουν και στο παιχνίδι».

Για τους πιθανούς αντιπάλους στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έδειξε προτίμηση:

«Αν ο ΠΑΟΚ δείξει σοβαρότητα, τότε θα γίνουμε φαβορί. Δεν υπάρχει προτίμηση αντιπάλου για εμένα».
Έφυγες από μία ομάδα στην οποία ήσουν αρχηγός και τώρα διεκδικείς τη θέση βασικού στον ΠΑΟΚ. Πώς σου φαίνεται αυτό;

«Για μένα είναι το ίδιο. Έφυγα από τον Ατρόμητο και βρίσκομαι σε μία πιο μεγάλη ομάδα. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και πρέπει να δουλέψω για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας».
Στο μυαλό σου έχεις ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πόρτα για την καθιέρωσή σου στην Εθνική;

«Πρώτα ο ΠΑΟΚ και σιγά, σιγά θα έρθει κι η Εθνική».

Εχεις πολλά κι επιτυχημένα ματς στην Τούμπα ως αντίπαλος. Τώρα που θα έχεις τον κόσμο μαζί σου, πώς θα είναι τα πράγματα;

«Αυτό ήταν από τα πρώτα πράγματα που σκέφτηκα όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Ανυπομονώ γι' αυτήν τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: