Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Sold-out η «Γιούβε»

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας της Γιουβέντους για τη νέα χρονιά, όπως έκανε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας».

Sold-out η «Γιούβε»
Τα τελευταία δύο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα της Ιταλίας. Στο μεταγραφικό παζάρι έχει σημειώσει , μέχρι στιγμής, σημαντικές επιτυχίες, με την απόκτηση του Φερνάντο Γιορέντε και του Κάρλος Τέβες να ξεχωρίζουν. Λογικό είναι, λοιπόν, οι οπαδοί της Γιουβέντους να είναι ενθουσιασμένοι με την ομάδα τους και να το δείχνουν έμπρακτα.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της «Γιούβε», τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 εξαντλήθηκαν! «Κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, η πρωταθλήτρια Ιταλίας μπορεί να υπολογίζει στην αμέριστη στήριξη των οπαδών της. Η εκστρατεία διάθεσης των καρτών διαρκείας έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Εξαντλήθηκαν όλα! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα άλλα εισιτήρια διαρκείας», αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Συνολικά τυπώθηκαν και διατέθηκαν 24000 κάρτες, το 92% των οποίων αφορά κατόχους της περασμένης χρονιάς που ανανέωσαν το διαρκείας τους. Επιπλέον διατέθηκαν 4000 κάρτες VIP, που αφορούν μέλη του «Juventus Premium Club», τα οποία εξασφαλίζουν διακεκριμένες θέσεις και σουίτες στο Juventus Stadium.

Και όλα αυτά, ενώ η γειτονική χώρα βρίσκεται εν μέσω οικονομικής ύφεσης και πολιτικής αστάθειας. Η αγάπη του κόσμου της Γιουβέντους αποδεικνύεται δυνατότερη από την κρίση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: