Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ετσι θα γίνει καλύτερος ο Ολυμπιακός!!

Τη Δευτέρα (1/7), όταν άρχιζε στη Βαρκελώνη η διαδικασία της κλήρωσης της Ευρωλίγκας, υπήρχε ένα κλίμα πως ο Ολυμπιακός διαλύεται. Του Σπύρου Καβαλιεράτου

Ετσι θα γίνει καλύτερος ο Ολυμπιακός
Σχεδόν μια εβδομάδα μετά τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά και οι Πρωταθλητές Ευρώπης όχι μόνο δεν διαλύονται, αλλά του χρόνου θα είναι καλύτεροι.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπανούλη και την απόκτηση του Μπράιαντ Ντάνστον τα δεδομένα άλλαξαν. Οι Πειραιώτες ψάχνουν τον αντι-Πάουελ και τον αντι-Γκετσεβίτσιους. Θα πει κανείς πως δεν είναι και δύσκολο να βρουν καλύτερους των δύο, οι οποίοι είχαν από ελάχιστη ως μηδενική προσφορά τη σεζόν που τελείωσε. Σύμφωνοι.

Πέρσι ο Ολυμπιακός με αυτούς στο ρόστερ του κατάφερε να πάρει την Ευρωλίγκα. Δεν λέει κανείς πως από τη στιγμή που θα αποκτηθούν ποιοτικότεροι παίκτες για να καλύψουν το κενό τους ο Ολυμπιακός θα πάρει για τρίτη συνεχόμενη χρονια την Ευρωλίγκα. Αλλά σίγουρα η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι καλύτερη από πέρσι.

Εάν πετύχει και τις δύο αυτές επιλογές, τότε σίγουρα θα είναι καλύτερος από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Τώρα χρειάζεται υπομονή και προσοχή, ιδιαίτερα στην απόκτηση του ψηλού. Αυτό που ψάχνουν στον Πειραιά είναι έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει με πλάτη στο καλάθι, θα μπορεί να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα και θα βοηθάει και στην άμυνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον αντι-Γκετσεβίτσιους, αναζητείται ένας γκαρντ ο οποίος θα συμπληρώνει τα 3αρια, θα «κουμπώνει» μεταξύ των φόργουορντ και των γκαρντ, θα είναι καλός αμυντικός και σουτέρ. Αυτός είναι ο συνδυασμός που ψάχνουν για τον γκαρντ ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του.
Πηγή:  Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: