Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Στον Ολυμπιακό ο Κωνσταντίνος Βλάχος!!

Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ήρθε τελικά ο Κωνσταντίνος Βλάχος. Ο νεαρός αμυντικός που έχει μάνατζερ τον Ευαγγελόπουλο, συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους και πηγαίνει εκεί ως ελεύθερος (από τη στιγμή που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε), για να αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, με την προοπτική (εφόσον δείξει καλά στοιχεία) να ανέβει στην "πρώτη"! Η ΑΕΚ θα πάρει τροφεία του παίκτη, όποτε κι αν φυσικά ο 18χρονος στόπερ μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού.
Θυμίζουμε πως η Ένωση έκανε μία πρόταση συνεργασίας στον ποδοσφαιριστή διάρκειας 3 ετών, δίνοντάς του διορία 10 ημερών. Το χρονικό περιθώριο πέρασε, η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε και η Ένωση αποσύρθηκε, ενοχλημένη προφανώς, αμέσως κι ενώ ήδη οι φήμες για εμπλοκή του Ολυμπιακού είχαν κάνει την εμφάνισή τους.
Ο Βλάχος είχε κάποιες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, δεν προχώρησαν και τελικά ο Ολυμπιακός τον "κέρδισε". Συμβόλαιο ακόμα δεν έχει υπογράψει με τους "ερυθρόλευκους", κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Δύσκολα πάντως θα αλλάξουν τα δεδομένα και ο παίκτης δεν θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, καθώς ήδη χθες πήγε πρώτη φορά στου Ρέντη, σε μία συγκέντρωση που είχε η δεύτερη ομάδα.
Πηγή: aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: