Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Επιστρέφει ο Κιούελ!!

Παίκτης της Μέλμπουρν Χαρτ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Χάρι Κιούελ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας το απόγευμα της Τετάρτης.

Επιστρέφει ο Κιούελ
Είναι, ίσως, ο καλύτερος Αυστραλός ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Η καριέρα του θα μπορούσε να είναι διαφορετική, αν δεν τον ταλαιπωρούσαν συνεχείς τραυματισμοί. Ο Χάρι Κιούελ, μετά από το σύντομο πέρασμά του από το Κατάρ, επιστρέφει στην πατρίδα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Μέλμπουρν Χαρτ.

Ο Κιούελ, ο οποίος έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής του στην Λιντς και τη Λίβερπουλ, έχει αγωνιστεί σε μόλις τρεις επίσημους αγώνες τους τελευταίους 15 μήνες. Αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τη διοίκηση της Μέλμπουρν Χαρτ, η οποία του πρόσφερε συμβόλαιο συνεργασίας αμέσως μόλις αυτός εξεδήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Αυστραλία.

Να σημειωθεί πως την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, ο Κιούελ αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας Βίκτορι της Μελβούρνης, η οποία θεωρείται η μεγάλη αντίπαλος της νέας του ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: