Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Πάει Κύπρο ο Καλαϊτζίδης!

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, ήρθε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας.

Πάει Κύπρο ο Καλαϊτζίδης
Στην Κύπρο είναι πιθανό να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο πρώην τεχνικός της Βέροιας ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας και τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στη Μεγαλόνησο για τις τελικές διαπραγματεύσεις και, αν όλα πάνε καλά, για τις υπογραφές.

Εδώ και δύο μέρες, η Νέα Σαλαμίνα είναι ακέφαλη, μετά την αιφνίδια παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη.

H ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι κατέληξε σε απόφαση για συνεργασία με τον Ελλαδίτη προπονητή Δημήτρη Καλαϊντζίδη. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι 56 ετών (20/1/1957) και εργάζεται στο πόστο του προπονητή τα τελευταία 18 χρόνια. Την τελευταία τριετία εργάστηκε στην ομάδα της Βέροιας, με την οποία πέτυχε την άνοδο και την παραμονή στη Super league.

Ο Δημήτρης Καλαϊντζίδης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA-PRO και αναμένεται ότι θα αποτελέσει μέρος της υφιστάμενης προπονητικής ομάδας. Συνεργάτης με τον κ. Καλαϊντζίδη θα είναι και ο κ. Γιώργος Ελευθερίου, ο οποίος παραμένει στην ομάδα και ο οποίος διαθέτει, επίσης το δίπλωμα UEFA-PRO.

Έχει ήδη γίνει επικοινωνία με τον κ. Καλαϊντζίδη ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις. Εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις σε σχέση με την πιθανότητα τελικής συμφωνίας καθώς και για την ολοκληρωμένη στελέχωση της προπονητικής ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: