Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Από Δευτέρα του Κάτσε!!

Στον ΠΑΟΚ έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Βέροια. Γι’ αυτό και η απολογία του Έργκους Κάτσε -λόγω της φανέλας του UCK- πάει για τη νέα εβδομάδα.

Από Δευτέρα του Κάτσε
Η «καμπάνα» του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ για την περιβόητη μπλούζα με το σήμα του UCK, θεωρείται δεδομένη. Ωστόσο, η υπόθεση παίρνει κάποιες ημέρες παράταση, καθώς στον «Δικέφαλο του βορρά» είναι άκρως προσηλωμένοι στις προσεχείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Κάτι που σημαίνει πως οι «ασπρόμαυροι» επικεντρώνονται επί της της παρούσης στο ματς με την Βέροια και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με τον Αλβανό μέσο.

Ο παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα την Πέμπτη –αφού συμμετείχε με την εθνική του στα προκριματικά του Μουντιάλ- και προς το παρών θα τεθεί στο «ψυγείο», όπου θα προπονείται μόνος του.

Από την ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναμένεται να κληθεί από την ΠΑΕ σε απολογία, εκεί όπου ο Κάτσε θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στον εαυτό του και θα μένει να δούμε τους χειρισμούς από την διοίκηση της ομάδας στο θέμα αυτό. Ο εκνευρισμός της τελευταίας πάντως είναι δεδομένος, καθώς τις προηγούμενες ημέρες φερόταν να σκέφτεται ακόμα και την μεταγραφή του παίκτη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: