Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»
Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

«Πλέον έχουμε τον Τάτα ο οποίος έχει την ίδια άποψη για το ποδόσφαιρο, θέλει να κρατάμε την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά όμως έχει άλλες επιλογές για να βγαίνουμε στην επίθεση. Και είναι αρκετά θετική η αίσθηση του να έχουμε ποικιλία. Εάν το ορίζει η στιγμή δεν είναι κακές και μια – δύο βαθιές μπαλιές. Αλλάζει το παιχνίδι. Του δίνει οξυγόνο. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να εξελίσσεσαι κάθε χρόνο γιατί στο τέλος οι άνθρωποι γνωρίζουν τι ακριβώς κάνει», ανέφερε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: